П`ятниця, 19.04.2024, 04:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Снігурівський районний методичний кабінет

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 26 » Серпнева конференція освітян Снігурівського району
13:36
Серпнева конференція освітян Снігурівського району

21 серпня 2015 року відбулася традиційна конференція педагогічних працівників району «Якість як категорія на освітньому ринку послуг Снігурівщини». План її роботи передбачав проведення пленарної частини та засідань районних методичних об‘єднань вчителів-предметників.

            У роботі конференції взяли участь голова Снігурівської районної адміністрації Твардовська Т.М., заступник голови районної ради Мезіна Т.А., начальник відділу освіти РДА Мендус Л.І., заступник міського голови Бойко І.В., завідувач Снігурівського районного методичного кабінету Богданова Г.О., голова РК профспілки працівників освіти Кисіль В.О., редактор газети «Вісті Снігурівщини» Новіков І.А. та освітяни району.

            Очільники району привітали присутніх з початком нового навчального року і вручили нагороди Міністерства освіти і науки України, обласного та районного рівнів.

            Начальник відділу освіти райдержадміністрації Мендус Л.І. у доповіді «Якість як категорія на освітньому ринку послуг Снігурівщини» підвела підсумки розвитку регіональної освіти у 2014-2015 навчальному році та визначила завдання на новий навчальний рік у контексті сучасного стану і перспектив розвитку освіти в Україні, подальшого підвищення її доступності і якості. У своєму виступі Любов Іванівна відзначила кращих педагогічних працівників та учнів, які досягли великих здобутків  в олімпіадах, інтелектуальних та творчих конкурсах, турнірах, змаганнях.

            Цього року Садова та Василівська школи прийняли у свої ряди молодих спеціалістів Глиняного Д.В. та Геряк Ю.В., яких привітав голова РК профспілки Кисіль В.О. і вручив їм пам‘ятні подарунки.

            Вихованці БТДЮ подарували учасникам конференції флеш-моб «Україно, моя Україно!» та вокально-хореографічну композицію «Україна – вишиванка».

            На базі Снігурівської районної гімназії імені Т.Г.Шевченка пройшли засідання керівників навчальних закладів та вчителів-предметників. Педагоги району детально опрацювали інструктивно-методичні матеріали МОН України та МОІППО, що спрямовані на реалізацію нових державних стандартів та надання якісних послуг на освітньому ринку. Велика увага була приділена реалізації Цільової соціальної програми розвитку освіти Снігурівського району. 

            Під час роботи предметних секцій педагогічний загал району зорієнтував увагу на вивчення фундаментальних освітянських документів – «Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді» й міністерського листа «Особливості вивчення базових дисциплін у загальноосвітніх навчальних закладах у 2015-2016 навчальному році». Робота секцій відзначалася глибоким конструктивним характером та проведенням майстер-класів досвідченими вчителями.

            Серпнева конференція педагогічних працівників освіти пройшла на високому науково-методичному рівні.

                                                                                          Г.Богданова,

                                                                                          завідувач Снігурівського РМК

 

Переглядів: 451 | Додав: Юліана030288 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Снігурівський РМК © 2024